Joker Millions

Joker millions är ett för året nytt slotspel med fem hjul och tre rader. Joker millions har också en progressivt Jackpot. Med progressiv menas att en liten andel av varje spelares insats ackumuleras till att bygga upp en Jackpot. Så länge ingen vinner så växer den. Håll alltså ögonen uppe för när denna, och övriga Jackpot på marknaden, börjar nå svindlande höjder.

Joker millions kan spelas på dator samt på mobila plattformar.

Design

Det är spelutvecklaren och uppstickaren Yggdrasil som skapat Joker millions. Man har sitt huvudkontor på Malta, liksom de flesta i företag i casinobranschen, men utvecklingsenheten ligger i Polen. Yggdrasil gillar att leka med Jokrar och ligger med sina spel närmare de klassiska spelautomaternas symboler. Här känner vi igen körsbär, apelsiner och annat som hör de enarmade banditerna till. Att Joker betyder vinstchans känns ju också som något klassiskt man känner igen från den verkliga spelvärlden. Online hos Yggdrasil har man ändå tagit formen till nya höjder med 3D. Symbolerna syns skina och är lätt genomskinliga. Mycket snyggt. Yggdrasils jokrar tar sig olika uttryck i olika spel, från snälla till elaka. Joker Millions jokrar ser dock otroligt glada ut och vi får hoppas att det betyder att de så gärna vill dela med sig av sina miljoner.

Hur kan man vinna?

Joker Millions innehåller 25 stycken vinstlinjer. Som vanligt handlar det om att få fler symboler i rad med början längst till vänster. En speciell egenskap i Joker Millions är att när man fått en vinst så låses denna och man får spela en gång till för att se om vinsten kan förbättras. Det vi nu är ute efter är att fylla ett helt hjul med lika symboler. Om och när det händer aktiveras detta hjuls multiplikatoreffekt på din vinst. Möjliga multiplikatorer hittar du högst upp, ovanför respektive hjul. För varje spin där en ny symbol ökar chansen till fullt hjul, får man ytterligare ett spin. På så sätt är det inte så svårt att få till det fulla hjulet, och därmed multiplikatoreffekten, som man kanske skulle kunna tro.

Hur får man Jackpot?

Det handlar om jokrar förstås, som är spelets "scatters". En synlig Joker per hjul och man är igång; först vinner man ett pris dolt bakom varje joker, sedan börjar själva spelet om jackpot. Även här har man jobbat med vinstsymboler som låses fast och vinstsymbolerna är förstås jokrarna du fick. För varje ny joker får man ett nytt pris och får även spela vidare. En omgång utan jokrar och chansen på jackpot är över för denna gång, men, lyckas man fylla hela skärmen med jokrar är jackpot ett faktum.

Att notera i detta jackpot-spel är att vinsten inte börjar om på noll, utan här är man garanterad en lägsta jackpot om en miljon kronor. Spelet heter väl inte Joker Million för intet. En annan sak som är bra att veta är att i detta spel ökar chansen till jackpot i takt med ökade insatser.

Då många spelutvecklare använder karaktärer kända från filmer och böcker kan det vara på sin plats att påpeka att slotspelet Joker Millions inte har något att göra med den tecknade serie-boken och TV-showen "Joker's Millions". Här handlar det nämligen om att huvudpersonen tror sig ha fått en massa pengar, men det visar sig vara en komplott att lura honom. Vinner du här i Joker Million så är det på riktigt!