Family Guy-slot

Family Guy är en relativt ny slot på casinomarknaden och är självklart baserad på den omåttligt populära tecknade TV-serien. Family Guy är en animerad amerikansk TV-serie med vass och fräck humor och satir. Där får vi följa familjen Griffin från den lilla staden Quahog i Rhode Island. Serien driver med det typiskt amerikanska, kulturpersonligheter och stereotyper överlag. Även om det är tecknat är serien främst lämpad för vuxna. Sloten som bygger vidare på TV-serien kommer från den välkända tillverkaren IGT och innehåller flera spännande element. Det som främst sticker ut med spelet är de många bonusfunktionerna.

Allmänt om sloten

Family Guy slot är en relativt klassiskt anpassad videoslot med fem hjul fördelade på tre rader, vilket skapar 15 positioner. Det finns totalt 30 möjliga vinstlinjer i spelet. För att snurra igång hjulen måste du betala en funktionsinsats som ligger på 20 krediter. Du kan ställa in kreditvärdet från 0,5 euro som lägst och 100 euro som högst. Bland spelets vanliga vinstsymboler hittar man karaktärer från serien som Brian, Chris och Meg, ölflaskor och TV-apparater. Det finns också en wildsymbol i form av loggan för TV-serien.

Specialfunktioner

Family Guy-sloten är som sagt fullspäckad med specialfunktioner som kan hjälpa dig till storvinster. Får du tre scattersymboler på hjulen 2-4 eller aktiverar Brians funktion får du snurra fram ett av bonusspelen på ett jordklot. I Drunken Clam ska du hjälpa Peter och hans vänner inne på deras stamställe, du kan först vinna 25x till 100x myntvärdet och upp till 750x myntvärdet i den andra omgången. I Chicken Fight Bonus får du se Peter gå tre ronder mot hans nemesis jättekycklingen. Under tiden ska du samla på dig pengapåsar, där du kan vinna 1000x myntvärdet och multiplicera dina vinster med 5. Det tredje spelet är Lois' Hot Free Spins där du först får 10 gratissnurr och sedan kan få fler under tiden tack vare jokrar på hjulen.

Mysteriefunktioner

Det finns också ett antal mysteriefunktioner som kan aktiveras när som helst i spelet, förutom på hjul 2. Mysteriefunktioner är döpta efter familjemedlemmarna. Peters funktion innebär att du vinner det aktiverade myntvärdet multiplicerat med en slumpmässig faktor. Lois funktion väljer tre familjemedlemssymboler och ett vinstvärde för samtliga. Dessa kommer ge vinster nästa gång hjulen stannar. Stewies funktion förvandlar ett antal symboler på ett visst antal hjul till jokrar. Brians funktion aktiverar den spännande World Bonus om en bonussymbol dyker upp.